Élő közvetítés és livestream profi módon

Konferenciák, politikai események, beszédek, kis – közepes és nagy rendezvények, valamint sportesemények közvetítése profi módon.

Közvetítés egytől egészen négy kameráig

Sokszor kisebb rendezvényeken elég egy kamerával közvetíteni az eseményt, azonban nagyobb rendezvények esetén akár az eszközpark négy kameráig is bővíthető.

Livestream több felületen

A megrendelő igényei szerint az eseményt a Facebook oldalán, Twich csatornáján vagy éppen a YouTubeon is streamelhetjük. Sőt, mindez akár egyszerre is lehetséges mind a három felületen.

A legjobb minőséget biztosítjuk

Folyamatosan törekszünk az eszközparkunk megújítására, aminek köszönhetően minden alkalommal a legjobb minőséget tudjuk biztosítani ügyfeleink részére.

Árlista

A megadott árlista az élő közvetítésekről és a livestream-ről becslésen alapul, egyedi árajánlatot minden esetben az info@zodmedia.hu címen vagy a lent megadott űrlap kitöltésével kérjen!

Alapcsomag

75 000 Ft alkalom

Élő közvetítés egy kamerával maximum 2 óra időintervallumban Budapest területén belül.

Bővített csomag

125 000 Ft alkalom

Élő közvetítés három fixen elhelyezett kamerával maximum 2 óra időintervallumban Budapest területén belül (operatőr nélkül).

Profi csomag

180 000 Ft alkalom

Élő közvetítés három kamerával maximum 2 óra időintervallumban Budapest területén belül. 2 operatőrrel, azaz igény szerinti mozgó kamerákkal.

Mega csomag

200 000 Ft alkalom

Élő közvetítés négy kamerával maximum 2 óra időintervallumban Budapest területén belül 3 operatőrrel.

Budapest területén kívül is vállaltok munkát?

Igen, így mindenképp kérje árajánlatunkat, hogy a kiszállási költséggel együtt pontos árajánlatot adhassunk.

Milyen adatok megadása szükséges a pontos árajánlathoz?

Pontos helyszín, a rendezvény helyszínének paraméterei, időpontja, időintervalluma.

2 óránál hosszabb eseményt is vállaltok?

Természetesen, ez esetben az ár nem egyenesen arányosan, hanem kedvezményes mértékben nő, amit az árajánlatban küldünk meg.

Készül felvétel is?

Igen, az élő közvetítés és livestream alatt a teljes anyagot rögzítjük HD minőségben, melyet az eseményt követően 24 órán belül megosztunk a megrendelővel.

Infomációk

Az árajánlat kérés nem minősül megrendelésnek. Az élő közvetítésre és livestreamre ajánlatot a megadott űrlapon vagy az info@zoldmedia.hu címen kérhet. Amennyiben további igények merülnek fel (fénytechnika, hangtechnika), úgy azt kérjük üzenetben vagy az űrlap erre rendeltetett felületén keresztül jelezzék!