Élő közvetítés és livestream és felvételek

Konferenciákról, politikai eseményekről, beszédek, kis – közepes és nagy rendezvényekről, valamint élő közvetítés sporteseményekről az egyéni igényeknek megfelelően, profi módon.

Közvetítés egytől egészen négy kameráig

Sokszor kisebb rendezvényeken elég egy kamerával közvetíteni az eseményt, azonban nagyobb rendezvények esetén akár az eszközpark négy kameráig is bővíthető.

Livestream több felületen

A megrendelő igényei szerint az eseményt a Facebook oldalán, Twich csatornáján vagy éppen a YouTubeon is streamelhetjük. Sőt, mindez akár egyszerre is lehetséges mind a három felületen.

A legjobb minőséget biztosítjuk

Folyamatosan törekszünk az eszközparkunk megújítására, aminek köszönhetően minden alkalommal a legjobb minőséget tudjuk biztosítani ügyfeleink részére.

Árlista

A megadott árlista az élő közvetítésekről és a livestream-ről becslésen alapul, egyedi árajánlatot minden esetben az info@zodmedia.hu címen vagy a lent megadott űrlap kitöltésével kérjen!

Alapcsomag

80 000 Ft alkalom

Élő közvetítés vagy felvétel egy kamerával maximum 2 óra időintervallumban Budapest területén belül.

Bővített csomag

160 000 Ft alkalom

Élő közvetítés vagy felvétel három fixen elhelyezett kamerával maximum 2 óra időintervallumban Budapest területén belül (operatőr nélkül).

Profi csomag

320 000 Ft alkalom

Élő közvetítés vagy felvétel három kamerával maximum 2 óra időintervallumban Budapest területén belül. 2 operatőrrel, azaz igény szerinti mozgó kamerákkal.

Mega csomag

400 000 Ft alkalom

Élő közvetítés vagy felvétel négy kamerával maximum 2 óra időintervallumban Budapest területén belül 3 operatőrrel.

Infomációk

Az árajánlat kérés nem minősül megrendelésnek. Az élő közvetítésre és livestreamre ajánlatot a megadott űrlapon vagy a kapcsolatoknál található elérhetőségeink valamelyikén kérhet.

 

Amennyiben további igények merülnek fel (fénytechnika, hangtechnika), úgy azt kérjük üzenetben vagy az űrlap erre rendeltetett felületén keresztül jelezzék, mert a fent megadott árbecslések ezeket nem tartalmazzák.

Gyakran ismételt kérdések

Budapest területén kívül is vállaltok munkát?

Igen, így mindenképp kérje árajánlatunkat, hogy a kiszállási költséggel együtt pontos árajánlatot adhassunk.

Milyen adatok megadása szükséges a pontos árajánlathoz?

Pontos helyszín, a rendezvény helyszínének paraméterei, időpontja, időintervalluma.

2 óránál hosszabb eseményt is vállaltok?

Természetesen, ez esetben az ár nem egyenesen arányosan, hanem kedvezményes mértékben nő, amit az árajánlatban küldünk meg.

Készül felvétel is?

Igen, az élő közvetítés és livestream alatt a teljes anyagot rögzítjük HD minőségben, melyet az eseményt követően 24 órán belül megosztunk a megrendelővel.

Milyen felületeken tudjátok biztosítani a streamet?

Élő közvetítést az alábbi felületeken tudjuk biztosítani:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitch
  • Skype
  • Zoom
  • Egyéb videós konferenciaprogram